JULEMENY

Julesalget er igang, nå er bare å bestille! Hvordan du bestiller finner du her.

  • Du kan få det levert i og rundt Bergen (Kr. 50.-).
  • Du kan hente varene i Bergen sentrum.
  • Du kan se etter mine annonser i REKO ringen (Sentrum, Åsane, Fyllingsdalen, Fana og Os) og hente på oppsatte tider.

FINN DINE JULEFAVORITTER

Florentiner (200gr)

Ingredienser: Mandler, valnøtter, hasselnøtter, gule rosiner, tranebær, smør, sukker og kremfløte.

Allergener: Melk og nøtter (mandler, valnøtter, hasselnøtter).

Kr. 90.-

Gylne brostener (200gr)

Ingredienser: Hvetemel, bakepulver, sukker, smør, egg, melis og mandler.

Allergener: Gluten, melk, egg og nøtter (mandler).

Kr. 90.-

Havreflarn (200gr)

Ingredienser: Havregryn, smør, egg, sukker, hvetemel og bakepulver.

Allergener: Gluten, melk og egg.

Kr. 80.-

Krumkaker (8 stk.)

Ingredienser: Egg, sukker, vann, hvetemel, kardemomme og smør.

Allergener: Gluten, egg og melk.

Kr. 100.-

Mandelmakroner (200gr)

Ingredienser: Mandler, melis og egg.

Allergener: Egg og nøtter (mandler).

Kr. 90.-

Sprutbakkels (200gr)

Ingredienser: Smør, sukker, egg, mandler, bakepulver og hvetemel.

Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).

Kr. 90.-

Tyske skiver (200gr)

Ingredienser: Hvetemel, potetmel, smør sukker, vaniljesukker, bakepulver og egg.

Allergener: Gluten, melk og egg.

Kr. 80.-

Vaniljemåner (200gr)

Ingredienser: Hvetemel, grovt sammalt hvetemel, smør, mandler, melis, vaniljesukker og egg.

Allergener: Gluten, melk, egg og nøtter (mandler).

Kr. 95.-

Sirupsnipper (200gr)

Ingredienser: Sukker, smør, lys sirup, fløte, hvetemel, pepper, ingefær, anis, natron og mandler.

Allergener: Melk, gluten og nøtter (mandler).

Kr. 85.-

Bordstabler (200gr)

Ingredienser: Egg, fløte, hvetemel, sukker, smør, melis og mandler.

Allergener: Egg, melk, gluten og nøtter (mandler).

Kr. 120.-

Brune pinner (200gr)

Ingredienser: Sukker,  smør, egg, lys sirup, vaniljesukker, kanel, natron, hvetemel, mandler og perlesukker.

Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).

Kr. 90.-

Kokoskaker (200gr)

Ingredienser: Egg, smør, sukker og kokos.

Allergener: Egg og melk.

Kr. 80.-

Berlinerkranser (200gr)

Ingredienser: Egg, sukker, smør, hvetemel og perlesukker.

Allergener: Egg, melk og gluten.

Kr. 90.-

Peppernøtter (200gr)

Ingredienser: Smør, sukker, mørk sirup, fløte, hvetemel, anis, pepper og natron.

Allergener: Melk og gluten.

Kr. 85.-

Serinakaker (200gr)

Ingredienser: Egg, hvetemel, vaniljesukker, bakepulver, smør, sukker og mandler. 

Allergener: Egg, gluten, melk og nøtter (mandler).

Kr. 85.-

Sandnøtter (200gr)

Ingredienser: Smør, sukker, egg, potetmel, hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.

Allergener: Melk, egg og gluten.

Kr. 85.-

Hasselnøttskiver (200gr)

Ingredienser: Egg, melis, vaniljesukker, hvetemel og hasselnøtter.

Allergener: Egg, glute og nøtter (hasselnøtter).

Kr. 85.-

Sandkaker (8stk)

Ingredienser: Smør, sukker, mandler, egg og hvetemel.

Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).

Kr.90.-

Kakemenn og damer (200gr)

Ingredienser: Smør, sukker, hornsalt, melk og hvetemel.

Allergener: Melk og gluten.

Kr. 80.-

Ristopper (8stk)

Ingredienser: Mørk sjokolade, delfiafett, egg, sukker, vaniljesukker, kaffe og puffet ris.

Allergener: Egg.

Kr. 100.-

Sarah Bernard (6 stk)

Ingredienser: Mandler, bakepulver, sukker, egg, smør, melis, kakao, vann, mørk sjokolade og delfiafett.

Allergener: Egg, melk og nøtter (mandler).

Kr. 120.-

Brente mandler (140gr)

Ingredienser: Mandler og sukker.

Allergener: Nøtter (mandler).

Kr. 70.-

Brente mandler med flaksalt (140gr)

Ingredienser: Mandler, sukker og salt.

Allergener: Nøtter (mandler).

Kr. 70.-

Krystalliserte nøtter (140gr)

Ingredienser: Mandle, hasselnøtter, valnøtter og sukker.

Allergener: Nøtter (mandler, hasselnøtter og valnøtter)

Kr. 70.-

Fløtekarameller (100gr)

Ingredienser: Sukker, lys sirup og fløte.

Allergener: Melk.

Kr. 70.-

Sjokoladekarameller (100gr)

Ingredienser: Sukker, lys sirup, fløte og kakao.

Allergener: Melk.

Kr. 70.-

Lakriskarameller (100gr)

Ingredienser: Sukker, lys sirup, fløte og rålakrispulver.

Allergener: Melk.

Kr. 70.-

Brigadeirotrøfler (100gr)

Ingredienser: Kondensert melk, smør og kakao + kokos, kakao og knuste brente mandler til pynt.

Allergener: Melk og nøtter (mandler).

Kr. 95.-

Peanøttsmørtrøfler (100gr)

Ingredienser: Peanøttsmør, smør, vaniljepasta, melis og mørsk sjokolade.

Allergener: Melk og nøtter (peanøtter).

Kr. 95.-

Daddel & ingefær konfekt (100gr)

Ingredienser: Dadler, syltet ingefær, honningvin, sukker og mørk sjokolade.

Allergener: 

Kr. 125.-

Delfiakake

Ingredienser: Delfiafett, mørk sjokolade, egg, sukker, kaffe, geletopper, Mariekjeks, marsipan, brente mandler og krystalliserte valnøtter.

Allergener: Egg og nøtter (mandler og valnøtter).

Kr. 350.-

Julens eplekake (rund, 20cm)

Ingredienser: Smør, brunt sukker, egg, hvetemel, bakepulver, kanel, nellik, ingefær, fikensyltetøy, epler og melis.

Allergener: Melk, egg og gluten.

Kr. 350.-

Panforte (rund, 20cm)

Ingredienser: Mandler, hasselnøtter, honning, sukker, sukat, fiken, appelsinskall, kakao, mixed spice, kanel, allehånde og hvetemel.

Allergener: Sitrus, gluten og nøtter(mandler og hasselnøtter).

Kr. 550.-