
FINN DINE JULEFAVORITTER
Florentiner (200gr)
Ingredienser: Mandler, valnøtter, hasselnøtter, gule rosiner, tranebær, smør, sukker og kremfløte.
Allergener: Melk og nøtter (mandler, valnøtter, hasselnøtter).
Kr. 90.-
Gylne brostener (200gr)
Ingredienser: Hvetemel, bakepulver, sukker, smør, egg, melis og mandler.
Allergener: Gluten, melk, egg og nøtter (mandler).
Kr. 90.-
Havreflarn (200gr)
Ingredienser: Havregryn, smør, egg, sukker, hvetemel og bakepulver.
Allergener: Gluten, melk og egg.
Kr. 80.-
Krumkaker (8 stk.)
Ingredienser: Egg, sukker, vann, hvetemel, kardemomme og smør.
Allergener: Gluten, egg og melk.
Kr. 100.-
Mandelmakroner (200gr)
Ingredienser: Mandler, melis og egg.
Allergener: Egg og nøtter (mandler).
Kr. 90.-
Sprutbakkels (200gr)
Ingredienser: Smør, sukker, egg, mandler, bakepulver og hvetemel.
Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).
Kr. 90.-
Tyske skiver (200gr)
Ingredienser: Hvetemel, potetmel, smør sukker, vaniljesukker, bakepulver og egg.
Allergener: Gluten, melk og egg.
Kr. 80.-
Vaniljemåner (200gr)
Ingredienser: Hvetemel, grovt sammalt hvetemel, smør, mandler, melis, vaniljesukker og egg.
Allergener: Gluten, melk, egg og nøtter (mandler).
Kr. 95.-
Sirupsnipper (200gr)
Ingredienser: Sukker, smør, lys sirup, fløte, hvetemel, pepper, ingefær, anis, natron og mandler.
Allergener: Melk, gluten og nøtter (mandler).
Kr. 85.-
Bordstabler (200gr)
Ingredienser: Egg, fløte, hvetemel, sukker, smør, melis og mandler.
Allergener: Egg, melk, gluten og nøtter (mandler).
Kr. 120.-
Brune pinner (200gr)
Ingredienser: Sukker, smør, egg, lys sirup, vaniljesukker, kanel, natron, hvetemel, mandler og perlesukker.
Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).
Kr. 90.-
Kokoskaker (200gr)
Ingredienser: Egg, smør, sukker og kokos.
Allergener: Egg og melk.
Kr. 80.-
Berlinerkranser (200gr)
Ingredienser: Egg, sukker, smør, hvetemel og perlesukker.
Allergener: Egg, melk og gluten.
Kr. 90.-
Peppernøtter (200gr)
Ingredienser: Smør, sukker, mørk sirup, fløte, hvetemel, anis, pepper og natron.
Allergener: Melk og gluten.
Kr. 85.-
Serinakaker (200gr)
Ingredienser: Egg, hvetemel, vaniljesukker, bakepulver, smør, sukker og mandler.
Allergener: Egg, gluten, melk og nøtter (mandler).
Kr. 85.-
Sandnøtter (200gr)
Ingredienser: Smør, sukker, egg, potetmel, hvetemel, vaniljesukker og bakepulver.
Allergener: Melk, egg og gluten.
Kr. 85.-
Hasselnøttskiver (200gr)
Ingredienser: Egg, melis, vaniljesukker, hvetemel og hasselnøtter.
Allergener: Egg, glute og nøtter (hasselnøtter).
Kr. 85.-
Sandkaker (8stk)
Ingredienser: Smør, sukker, mandler, egg og hvetemel.
Allergener: Melk, egg, gluten og nøtter (mandler).
Kr.90.-
Kakemenn og damer (200gr)
Ingredienser: Smør, sukker, hornsalt, melk og hvetemel.
Allergener: Melk og gluten.
Kr. 80.-
Ristopper (8stk)
Ingredienser: Mørk sjokolade, delfiafett, egg, sukker, vaniljesukker, kaffe og puffet ris.
Allergener: Egg.
Kr. 100.-
Sarah Bernard (6 stk)
Ingredienser: Mandler, bakepulver, sukker, egg, smør, melis, kakao, vann, mørk sjokolade og delfiafett.
Allergener: Egg, melk og nøtter (mandler).
Kr. 120.-
Brente mandler (140gr)
Ingredienser: Mandler og sukker.
Allergener: Nøtter (mandler).
Kr. 70.-
Brente mandler med flaksalt (140gr)
Ingredienser: Mandler, sukker og salt.
Allergener: Nøtter (mandler).
Kr. 70.-
Krystalliserte nøtter (140gr)
Ingredienser: Mandle, hasselnøtter, valnøtter og sukker.
Allergener: Nøtter (mandler, hasselnøtter og valnøtter)
Kr. 70.-
Fløtekarameller (100gr)
Ingredienser: Sukker, lys sirup og fløte.
Allergener: Melk.
Kr. 70.-
Sjokoladekarameller (100gr)
Ingredienser: Sukker, lys sirup, fløte og kakao.
Allergener: Melk.
Kr. 70.-
Lakriskarameller (100gr)
Ingredienser: Sukker, lys sirup, fløte og rålakrispulver.
Allergener: Melk.
Kr. 70.-
Brigadeirotrøfler (100gr)
Ingredienser: Kondensert melk, smør og kakao + kokos, kakao og knuste brente mandler til pynt.
Allergener: Melk og nøtter (mandler).
Kr. 95.-
Peanøttsmørtrøfler (100gr)
Ingredienser: Peanøttsmør, smør, vaniljepasta, melis og mørsk sjokolade.
Allergener: Melk og nøtter (peanøtter).
Kr. 95.-
Daddel & ingefær konfekt (100gr)
Ingredienser: Dadler, syltet ingefær, honningvin, sukker og mørk sjokolade.
Allergener:
Kr. 125.-
Delfiakake
Ingredienser: Delfiafett, mørk sjokolade, egg, sukker, kaffe, geletopper, Mariekjeks, marsipan, brente mandler og krystalliserte valnøtter.
Allergener: Egg og nøtter (mandler og valnøtter).
Kr. 350.-
Julens eplekake (rund, 20cm)
Ingredienser: Smør, brunt sukker, egg, hvetemel, bakepulver, kanel, nellik, ingefær, fikensyltetøy, epler og melis.
Allergener: Melk, egg og gluten.
Kr. 350.-
Panforte (rund, 20cm)
Ingredienser: Mandler, hasselnøtter, honning, sukker, sukat, fiken, appelsinskall, kakao, mixed spice, kanel, allehånde og hvetemel.
Allergener: Sitrus, gluten og nøtter(mandler og hasselnøtter).